Akronim SDP

RDS

SDP iku singkatan saka Platform Pangembangan Penjualan.

Alat sing mbantu perwakilan pangembangan sales navigasi prospek lan proses kualifikasi mimpin, kalebu prioritas lan jadwal kegiatan kanggo ngoptimalake efisiensi dodolan lan nutup bisnis luwih cepet.