SDK Akronim

SDK

SDK minangka akronim kanggo Kit Pangembang Piranti Lunak.

Koleksi sumber daya pangembangan piranti lunak ing siji paket. Kit pangembang piranti lunak nggampangake nggawe aplikasi kanthi cepet kanthi duwe dokumentasi lan piranti lunak sing gampang digabungake menyang aplikasi utawa platform liyane. Ing SaaS, kit pangembang piranti lunak biasane nyedhiyakake perpustakaan khusus basa kanggo nggunakake layanan eksternal API.