RSS Akronim

RSS

RSS minangka akronim kanggo Kabeh proyek.

An XML spesifikasi markup kanggo sindikasi lan nuduhake isi. menehi pemasar lan penerbit cara kanggo ngirim lan sindikasi konten kanthi otomatis. Pelanggan nampa nganyari otomatis nalika konten anyar diterbitake.