ROI Akronim

bathi

ROI minangka akronim kanggo Wangsul ing Investment.

Metrik kinerja sing ngukur untung lan diwilang nggunakake rumus ROI= (revenue – biaya) / biaya. ROI bisa mbantu sampeyan nemtokake manawa investasi potensial cocog karo biaya ngarep lan terus utawa yen investasi utawa gaweyan kudu diterusake utawa diakhiri.