Akronim ROE

ROE

ROE minangka akronim kanggo Bali menyang Usaha.

Minangka pelengkap kanggo ROI, Konten ROE mbisakake metrik kinerja ing tingkat aset kanggo mbantu tim ngoptimalake konten lan ngenalake pengaruh basis data babagan konten lan rencana kreatif ing mangsa ngarep. Iku uga unik sing njupuk menyang akun total efforts sing dadi kanggo nggawe saben bondho.

Source: Aprimo Bali Ing Upaya