Akronim ROAS

ROAS

ROAS minangka akronim kanggo Bali menyang Belanja Iklan.

Indikator kinerja kunci marketing sing ngukur jumlah revenue sing dipikolehi kanggo saben dolar sing digunakake kanggo iklan. Padha karo return on investment (ROI), ROAS ngukur ROI dhuwit sing diinvestasikan menyang iklan digital utawa tradisional. ROAS bisa diukur kanthi kabeh anggaran pemasaran, jaringan iklan, iklan khusus, penargetan, kampanye, kreatif, lan liya-liyane.