Akronim RFM

RFM

RFM minangka akronim kanggo Recency, Frekuensi, Moneter.

Recency, frekuensi, lan nilai moneter minangka metrik marketing sing digunakake kanggo nganalisa lan ngenali pelanggan sing paling larang adhedhasar prilaku mbuwang. RFM bisa digunakake kanggo prédhiksi, prioritize, lan nyurung keterlibatan ing mangsa ngarep kanggo nambah nilai umur pelanggan (CLV) kanthi nyepetake lan nambah tumbas. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo nemtokake pelanggan sing cocog utawa target pelanggan kanthi karakteristik demografi utawa firmagraphic sing padha.