Akronim PPC

PPC

PPC minangka akronim kanggo Mbayar-Saben-Klik.

Model iklan internet sing digunakake kanggo ngarahake lalu lintas langsung. Pay-per-klik biasane digandhengake karo mesin telusur lan jaringan pariwara ing ngendi papan iklan ditawar ing platform manajemen iklan. Nalika iklan tampilan utawa iklan teks diklik, pengiklan mbayar ragad menyang jaringan. Yen jaringan iklan, ragad biasane dibagi antarane jaringan lan penerbit pungkasan ing ngendi iklan kasebut katon.