Akronim POS

POS

POS iku singkatan saka Titik Penjualan.

Sistem point-of-sale yaiku hardware lan piranti lunak sing ngidini pedagang nambahake produk, nggawe modifikasi, lan ngumpulake pembayaran. Sistem point of sale ngaktifake koleksi pembayaran digital ing wektu nyata lan bisa uga kalebu maca kertu, scanner barcode, laci awis, lan/utawa printer resi.