Akronim PBC

PBC

PBC minangka akronim kanggo Kapabilitas Bisnis Paket.

Komponen saka Digital Experience Platform (DXP) sing mandhiri lan bisa komunikasi kanthi lancar, ditetepake minangka kemampuan diskrit, berorientasi tugas, lan bisa disebarake kanthi mandiri.