Akronim NLP

NLP

NLP minangka akronim kanggo Processing Language Natural.

Subbidang linguistik, ilmu komputer, lan intelijen buatan sing gegayutan karo interaksi antarane komputer lan basa manungsa, utamane carane program komputer kanggo ngolah lan nganalisa data basa alam sing akeh.