MX Akronim

MX

MX iku akronim kanggo Mail Exchanger.

Rekaman mail exchanger nemtokake server mail sing tanggung jawab kanggo nampa pesen email atas jenenge jeneng domain. Iku rekaman sumber daya ing Domain Name System (DNS). Sampeyan bisa ngatur sawetara cathetan MX, biasane nuding menyang macem-macem server mail kanggo ngimbangi beban lan redundansi.