Akronim MRR

MRR

MRR minangka akronim kanggo Pendapatan Ulangan Wulan.

Rata-rata revenue ambalan saben wulan diukur saben klien utawa rata-rata antarane klien. Layanan basis langganan nggunakake MRR kanggo prédhiksi revenue lan wutah revenue.