MQL Akronim

MQL

MQL minangka akronim kanggo Pimpinan Marketing Kualifikasi.

Pelanggan potensial sing wis dideleng dening tim pemasaran utawa dievaluasi kanthi sistematis kanggo kriteria firmagraphic lan nyukupi kritéria sing dibutuhake kanggo ditugasake menyang wakil ing tim penjualan.