MFA Akronim

MFA

MFA minangka akronim kanggo Authentication Multi-Factor.

Lapisan perlindungan ekstra sing digunakake kanggo njamin keamanan akun online ngluwihi jeneng pangguna lan sandhi. Pangguna ngetik sandhi banjur kudu ngetik tingkat otentikasi tambahan, kadhangkala nanggapi nganggo kode sing dikirim liwat pesen teks, email, utawa liwat aplikasi otentikasi.