Akronim MBP

MBP

MBP minangka akronim kanggo Panyedhiya kothak layang.

Panyedhiya kothak layang minangka organisasi sing nyedhiyakake akun email kanggo pangguna, lan nampa lan ngirim email sing akeh.

Source: Validity