LMS Akronim

LMS

LMS iku singkatan saka Sistem Manajemen Pembelajaran.

Sistem manajemen pembelajaran minangka aplikasi kanggo administrasi, dokumentasi, pengujian, pelacakan, pelaporan, otomatisasi, lan pangiriman kursus pendidikan, program pelatihan, sertifikasi, lan program pangembangan. Uga dikenal minangka platform utawa aplikasi e-learning.