LACSLink Akronim

LACSLink

LACSLink minangka akronim kanggo Link Sistem Konversi Alamat sing bisa ditemokake.

Dataset aman saka alamat sing diowahi, lan kalebu ngganti alamat gaya deso menyang alamat gaya kutha. Iki uga ngowahi alamat sing wis ana sing wis diganti jeneng utawa diganti nomer. LACSLink minangka cara otomatis kanggo entuk alamat anyar kanggo kotamadya lokal sing wis ngetrapake sistem darurat 911.

Source: Melissa