KPI Akronim

KPI

KPI iku akronim kanggo Indikator Kinerja Utama.

Nilai sing bisa diukur sing nuduhake carane efektif perusahaan nggayuh tujuane. KPI tingkat dhuwur fokus ing kinerja sakabehe bisnis, dene KPI tingkat rendah fokus ing proses ing departemen kayata sales, marketing, HR, support, lan liya-liyane.