Akronim IT

IT

IT iku singkatan saka Teknologi informasi.

Ing operasi bisnis, teknologi informasi nyakup manajemen data, keamanan siber, sistem hardware lan piranti lunak internal, sistem perangkat keras lan piranti lunak sing di-host eksternal, lisensi platform pihak katelu, uga hardware lan piranti lunak pangguna pungkasan.