ISBN Acronyms

ISBN

ISBN iku singkatan saka International Standard Book Number.

ISBN minangka Nomer Buku Standar Internasional. ISBN dawane 10 digit nganti pungkasan Desember 2006, nanging wiwit tanggal 1 Januari 2007 saiki tansah ana 13 digit. ISBN diwilang nggunakake rumus matematika tartamtu lan kalebu digit mriksa kanggo validasi nomer.

Source: ISBN International