IDFA Akronim

IDFA

IDFA minangka akronim kanggo Pengenal Pengiklan.

pengenal piranti acak sing diwenehake dening Apple menyang piranti pangguna. Pengiklan nggunakake iki kanggo nglacak data supaya bisa ngirim iklan sing disesuaikan. Kanthi iOS 14, iki bakal diaktifake liwat panyuwunan milih tinimbang kanthi gawan.