Akronim ICP

ICP

ICP minangka akronim kanggo Profil Pelanggan sing Becik.

upeti sing digandhengake karo pelanggan perusahaan sing paling terkenal digunakake kanggo ngenali calon pelanggan anyar. Ing sales lan marketing B2B, iki bisa dadi lokasi, firmographic, prilaku, budaya, lan data sistem. Ing sales lan marketing B2C, iki bisa dadi lokasi, demografi, prilaku, budaya, lan data liyane.