Akronim HTTPS

https

HTTPS minangka akronim kanggo Protokol Transfer Hypertext (Aman).

Ekstensi saka Hypertext Transfer Protocol. Iki digunakake kanggo komunikasi sing aman liwat jaringan komputer lan akeh digunakake ing Internet. Ing HTTPS, protokol komunikasi dienkripsi nggunakake Transport Layer Security utawa, biyen, Secure Sockets Layer.