Akronim HTML

HTML

HTML iku akronim kanggo Basa Markup Hypertext.

HTML minangka kumpulan aturan sing digunakake para programer kanggo nggawe kaca web. Iki nggambarake isi, struktur, teks, gambar, lan obyek sing digunakake ing kaca web. Saiki, umume piranti lunak konstruksi web nganggo HTML ing latar mburi.