GTM Akronim

GTM

GTM iku akronim kanggo Go-To-Market.

Rencana sing mbantu sampeyan nemtokake pelanggan sing cocog, koordinasi olahpesen, lan posisi produk kanggo diluncurake. Strategi GTM uga nggawe unit bisnis utama selaras karo rencana sing padha, ngidini sampeyan nyukupi kabutuhan pasar lan ngulang produk sampeyan kanthi efektif.

Source: Kognisme