Akronim ESP

ESP

ESP minangka akronim kanggo Panyedhiya Layanan Email.

Platform sing ngidini sampeyan ngirim komunikasi pemasaran utawa email transaksine kanthi volume, ngatur pelanggan, lan tundhuk karo peraturan email.