Akronim ESM

ESM

ESM minangka akronim kanggo Pemasaran Signature Email.

Kalebu tandha email kanthi merek kanthi konsisten ing sawijining organisasi, biasane nganggo telpon sing bisa dilacak lan bisa dilacak kanggo mbangun kesadaran lan ngarahake konversi kampanye liwat email 1: 1 sing dikirim saka organisasi.