Akronim ER

ER

ER iku singkatan saka Resolusi Entitas.

Proses nemtokake nalika referensi kanggo entitas donya nyata padha (entitas padha) utawa ora padha (entitas beda). Ing tembung liyane, iku proses ngenali lan ngubungake sawetara cathetan menyang entitas sing padha nalika cathetan diterangake beda lan kosok balene.