EOD Acronyms

EOD

EOD minangka akronim kanggo Pungkasan Dina.

Platform sing ngidini sampeyan ngirim komunikasi pemasaran utawa email transaksine kanthi volume, ngatur pelanggan, lan tundhuk karo peraturan email.