eLOT Akronim

eLOT

eLOT minangka akronim kanggo Enhanced Line of Travel.

Nomer urutan eLOT nuduhake kedadeyan pisanan pangiriman sing digawe kanggo sawetara tambahan ing rute operator, lan kode munggah / mudhun nuduhake urutan pangiriman kira-kira ing nomer urutan. pangolahan eLOT bisa

Source: PosPro