EDI Akronim

Edi

EDI minangka akronim kanggo Interchange Data Elektronik.

Sistem utawa cara kanggo ijol-ijolan dokumen bisnis karo mitra dagang. Iki bisa dadi pemasok, pelanggan, operator, 3PL, utawa sambungan rantai pasokan liyane.