EAT Akronim

EAT

EAT iku singkatan saka Keahlian, Panguwasa, bisa dipercaya.

Faktor utama Google kanggo nemtokake kualitas kaca yaiku tingkat EAT:

  • Keahlian: Iki nuduhake panyipta konten utama (MC) ing kaca kasebut. Apa dheweke ahli babagan topik kasebut? Apa dheweke duwe kredensial, yen perlu, kanggo gawe serep, lan informasi iki kasedhiya kanggo diwaca ing situs web?
  • Panguwasa: Iki nuduhake pangripta MC, isine dhewe, lan situs web sing katon.
  • Dipercaya: Bagean Trustworthiness saka EAT uga nuduhake panyipta MC, konten, lan situs web. Dadi ahli lan sumber sing bisa dipercaya tegese wong bisa dipercaya kanggo menehi informasi sing jujur ​​lan bener sing akurat.

Source: Semrush