Akronim DXP

DXP

DXP minangka akronim kanggo Platform Pengalaman Digital.

Seperangkat teknologi inti terpadu sing ndhukung komposisi, manajemen, pangiriman lan optimalisasi pengalaman digital kontekstual.

Source: Gartner