DTC Akronim

DTC

DTC minangka akronim kanggo Langsung-Kanggo-Konsumen.

Model bisnis adol produk langsung menyang pelanggan lan kanthi mangkono ngliwati pengecer, grosir, utawa pengecer pihak katelu liyane.