DRR Akronim

DRR

DRR minangka akronim kanggo Tingkat Retensi Dolar.

Persentase revenue sampeyan tetep relatif marang revenue sampeyan ing awal periode (ora ngetung revenue anyar). Cara ngetung iki yaiku ngetung pelanggan kanthi kisaran penghasilan, banjur ngitung CRR kanggo saben kisaran.