DPV Akronim

DPV

DPV minangka akronim kanggo Validasi Titik Pangiriman.

Delivery Point Validation nandheske sing alamat bener ana lan bisa dikirim menyang - tengen mudhun kanggo apartemen utawa Suite nomer.