Akronim DNS

DNS

DNS minangka akronim kanggo Domain Name System.

Sistem jeneng hirarkis lan desentralisasi sing digunakake kanggo ngenali komputer, layanan, lan sumber daya liyane sing bisa diakses liwat Internet utawa jaringan Protokol Internet liyane. Cathetan sumber daya sing ana ing jeneng domain nggandhengake DNS karo wangun informasi liyane.