DMP Akronim

DMP

DMP minangka akronim kanggo Platform Manajemen Data.

Platform sing nggabungake data pihak pertama babagan pamirsa (akuntansi, layanan pelanggan, CRM, lsp) lan / utawa data pihak katelu (prilaku, demografi, geografis) supaya sampeyan bisa target kanthi luwih efektif.