DMARC Akronim

DMARC

DMARC minangka akronim kanggo Otentikasi, Pelaporan lan Kesesuaian pesen adhedhasar Domain.

Protokol otentikasi email sing dirancang kanggo menehi pamilik domain email kemampuan kanggo nglindhungi domain saka panggunaan sing ora sah, sing umum dikenal minangka spoofing email.