DMA Akronim

DMA

DMA minangka akronim kanggo Asosiasi Data & Pemasaran.

Biyen Asosiasi Pemasaran Langsung, Asosiasi Data & Pemasaran minangka asosiasi perdagangan paling gedhe ing Amerika Serikat sing dikhususake kanggo ngladeni kabeh aspek pemasaran. Ing taun 2018, ANA, salah sawijining asosiasi perdagangan paling tuwa lan paling dihormati ing industri pemasaran entuk Asosiasi Data & Pemasaran.