DL Acronyms

DL

DL minangka akronim kanggo Learning Deep.

Nuduhake tugas sinau mesin sing nggunakake jaringan saraf sing ngemot pirang-pirang lapisan. Ing wektu sing padha, nambah jumlah lapisan mbutuhake luwih akeh daya pangolahan komputer lan biasane wektu latihan sing luwih suwe kanggo model kasebut.