Akronim DCO

DCO

DCO minangka akronim kanggo Optimisasi Konten Dinamis.

Nampilake teknologi iklan sing nggawe iklan sing dipersonalisasi adhedhasar data babagan panampil ing wektu nyata nalika iklan dilayani. Personalisasi kreatif iku dinamis, diuji, lan dioptimalake - nyebabake tingkat klik-tayang lan konversi tambah.