Akronim DCO

DCO

DCO minangka akronim kanggo Dynamic Ad Creation.

Teknologi ing ngendi spanduk pariwara tampilan diuji lan digawe kanthi dinamis - kalebu citra, olahpesen, lan sapiturute kanggo luwih target pangguna sing ndeleng lan sistem sing diterbitake.