Akronim DAM

DAM

DAM minangka akronim kanggo Digital Asset Management.

Platform lan sistem panyimpenan kanggo file media sing sugih kalebu gambar lan video. Platform kasebut ngidini perusahaan ngatur aset nalika nggawe, nyimpen, ngatur, nyebarake, lan - kanthi opsional - ngowahi konten sing disetujoni merek ing lokasi sing terpusat.