Akronim CX

CX

CX iku akronim kanggo Pengalaman Pelanggan.

Ukuran kabeh titik kontak lan interaksi pelanggan karo bisnis lan merek sampeyan. Iki bisa uga kalebu panggunaan produk utawa layanan, melu situs web, lan komunikasi lan sesambungan karo tim dodolan sampeyan.