CVR Akronim

CVR

CVR minangka akronim kanggo Tingkat Konversi.

Tingkat konversi yaiku persentase pangguna sing ndeleng iklan utawa ajakan tumindak marang pangguna sing bener-bener ngowahi. Konversi bisa dadi registrasi, undhuhan, utawa luwih umum tuku nyata. Tingkat konversi minangka metrik kritis kanggo ngukur kampanye pemasaran, kampanye iklan, lan kinerja kaca kebangkrutan.