CTV Akronim

CTV

CTV minangka akronim kanggo Televisi sing disambungake.

Televisi sing nduweni sambungan ethernet utawa bisa nyambung menyang internet kanthi nirkabel, kalebu TV sing digunakake minangka tampilan sing disambungake menyang piranti liyane sing nduweni akses internet. Conto Xbox, PlayStation, Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, lan liya-liyane.