CTR Akronim

CTR

CTR minangka akronim kanggo Tingkat Klik-Liwat.

Rasio pangguna sing ngeklik link tartamtu kanggo jumlah total pangguna sing ndeleng kaca, email, utawa pariwara. Biasane digunakake kanggo ngukur sukses kampanye iklan online kanggo situs web tartamtu uga efektifitas kampanye email.