CTOR Akronim

CTOR

CTOR minangka akronim kanggo Tingkat Klik-Kanggo-Bukak.

Tingkat klik-kanggo-mbukak yaiku jumlah klik saka jumlah email sing dibukak tinimbang jumlah email sing dikirim. Metrik iki menehi umpan balik babagan desain lan olahpesen resonasi karo pamirsa, amarga klik kasebut mung saka wong-wong sing bener-bener ndeleng email sampeyan.